Universum Achterhoek fase 1

29 maart
t/m
25 april
2014

29 en 30 maart 2014 is de stevige start, de kick off, de aftrap van ‘Universum Achterhoek fase 1, het landschap en de kunst’.

Het project Universum Achterhoek duurt de hele zomer in wisselende samenstelling en bezetting, binnen en buiten de witte wanden van Espace Enny. Het hele landschap van de Achterhoek kan kunstzinnig inspiratiegebied, decor en werkterrein zijn.

Bij Espace Enny in de Dorpsstraat van Laag Keppel starten in fase 1 meerdere kunstenaars. Er is werk te zien van beeldhouwer Erik Buijs. Keramist Joris Link en schilder Rogér Walschots bouwen samen een installatie op. Aan de wand wordt verder schilderwerk van Karin Bos en Gerdien Kroes verwacht.Op de wanden van Espace Enny is op heldere informele wijze te lezen en te zien over de deelnemers en hun plannen en projecten.

Vanaf nu zijn er elke eerste en laatste weekend van de maand speciale activiteiten. In de galerie of erbuiten is werk in uitvoering, uitleg over het werk. Gepland zijn combinaties met literatuur, bewegende beelden, wandeltochten, muziek, eten, proeven, marathonlezing. Kom kijken met een open blik.

Download hier de uitnodiging