Healing me Healing You

18 maart
t/m
29 april
2012

Espace Enny startte het galerieseizoen 2012 met een schitterende tentoonstelling met nieuwe schilderijen en tekeningen van Frank van Hemert. De kunstenaar werkt in series, soms jarenlang. Kenners kijken altijd uit naar de nieuwe werken in deze series, bv Hölderlintürme, Iconen of Nature Mort. ‘Het kwetsbare van zijn sterkste kant laten zien’, was dat voorjaar het bindende thema bij de tentoonstelling, die de bezoeker niet onberoerd liet. Frank van Hemert was aanwezig op de opening op 18 maart 2012.

Frank van Hemert werkt in series schilderijen en tekeningen de diepste menselijke emoties uit en voegt daar met regelmaat nieuwe werken aan toe. In de tentoonstelling zullen naast nieuwe werken uit Hölderlintürme, Iconen en Nature Morte ook recente toevoegingen aan de series Healing me Healing you te zien zijn. Espace Enny presenteert tevens als eerste galerie de pasteltekeningen uit de nieuwe serie Tien bij Tien.

Unverschämte Schonheit en Healing me Healing you
Naast de geëxposeerde werken in de galerie waren zondag 15 april bij Espace Enny twee galeriefilms te zien, gemaakt door fotograaf/filmer Hans Gerritsen over de werken van Van Hemert en het ontstaan ervan. Unverschämte Schönheit is een film bij de gelijknamige tentoonstelling in het Gustav Lübke Museum in Hamm. Healing me, Healing you is opgenomen in het atelier van Frank van Hemert.