Expressieve stilte

01 november
t/m
01 maart
2021

En STIL was het. Geen kunstenaars, geen kunst aan de wanden, geen bezoekers. Ingepakte werken opgestapeld in de voorruimte. Het blééf stil.

MAAR NU… is er gelukkig weer beweging: de kunstwerken zijn uitgepakt, de wanden zijn gevuld en de objecten hebben een plaats gekregen. Er is weer ruimte voor EXPRESSIE.

Heeft u de tentoonstelling Expressieve Stilte nog niet gezien? U bent van harte uitgenodigd om deze alsnog te komen bekijken. Op afspraak bent u elke zondag- en maandagmiddag vanaf 14.30 tot 17.00 uur welkom. Met maximaal 2 personen. Belt u even met 0314 38 18 08 om een afspraak te maken. Zo kunnen we samen een goede spreiding van de bezoekers garanderen en kunt u in alle rust en op uw gemak de bijzondere werken van Sibyl Heijnen bekijken. We zien u weer graag in de galerie.

Bekijk de film Expressieve Stilte:

Bekijk hier de uitnodiging en lees wat dichter en galerie-assistent Maarten Buser schreef over Sibyl Heijnens expositie

Sibyl Heijnen (1961) spreekt de taal van de abstractie. Ze kiest zorgvuldig haar materialen en technieken en voegt deze op een intuïtieve, vanzelfsprekende manier samen. Onder de titel Look! had Heijnen in 2007 een solotentoonstelling in het National Museum of Modern Art, Kyoto. De tentoonstelling bij Espace Enny toont een overzicht van haar werk van de afgelopen jaren. Uiteenlopend van textiel en rubber tot bladgoud en koeienhuiden.

Bekijk hier de kunstenaarspagina van Sibyl Heijnen