Enny’s Shop: Pop-up expositie

19 januari
t/m
21 januari
2018

Vorig jaar opende Enny’s Shop haar digitale deuren. Deze webshop voor kunst pakt dingen net anders aan dan je gewend bent. Wie een mooi kunstwerk ziet en vóór 21:00 reageert heeft die niet de volgende dag in huis, maar wordt uitgenodigd om het werk in de galerie of in het atelier van de kunstenaar te komen bekijken. Niet alles hoeft namelijk per se snel te gaan, en kunst heeft soms een langzame kennismaking nodig. Inmiddels heeft de shop een groot, breed assortiment met fraai werk van een keur aan kunstenaars.

Enny’s Shop krijgt een tijdelijke offline-variant: een pop-up expositie waarin een grote doorsnede te zien is uit het aanbod van de webshop. Te zien is werk van onder meer Toon Laurense, Arjan van Arendonk, Jay Damsté en Lee Eun Young.

Van vrijdag 19 tot en met zondag 21 januari is de pop-up expositie te bezichtigen in galerie Espace Enny, van 12:00 tot 17:00. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd. Ook zijn op deze dagen diverse kunstenaars aanwezig om met je in gesprek te gaan over hun werk, waaronder bovengenoemde namen. Uiteraard kan er ook kunst gekocht worden, en toosten we op het nieuwe jaar.

Download hier de uitnodiging

Bekijk hier de webshop