Home » Espace Enny » Enny´s News » KunstRAI 2014

KunstRAI 2014

4 juni t/m 9 juni 2014

Espace Enny neemt deel aan de KunstRAI 2014 met nieuwe werken van Barbara Broekman, Lys Vosselman, Kim Habers, Frank van Hemert, Rogér Walschots en Joris Link. Je kunt ons vinden in hal 7, stand 65.

De KunstRAI is een brede, nationale kunstbeurs voor hedendaagse autonome en toegepast kunst: een publieksbeurs met 60 deelnemers die de diversiteit, kwaliteit en pluriformiteit van het rijke Nederlandse aanbod van beeldende kunst, vormgeving en design weerspiegelt. De KunstRAI viert dit jaar het 30-jarig jubileum. Raw-Edge stands zorgen voor verrassing op de beurs en Solostands voor de nodige verdieping.

Een selectiecommissie bestaande uit Piet de Jonge, oud (hoofd-)conservator van het Van Abbe Museum, Museum Kröller-Müller en Museum Boijmans Van Beuningen; Peter Fransman, Directeur Museum Het Domein in Sittard en Harry Tupan, Conservator Hedendaagse Kunst Drents Museum, beoordeelt de deelnemers op kwaliteit en professionaliteit. De legendarische grafisch ontwerper Anthon Beeke, die van 1994 t/m 2002 de bekende serie affiches voor de KunstRAI ontwierp, tekent sinds 2012 opnieuw voor het ontwerp. Elk jaar wordt het gezicht van een spraakmakend persoon in het affiche verwerkt.

Voor meer informatie zie: www.kunstrai.nl

 « Terug naar het overzicht

Espace Enny  |  Dorpsstraat 14  |  6998 AB Laag Keppel  |  0314 381808  |  [email protected]  |  www.espaceenny.nl