Home » Kunstcarambole

Kunstcarambole

Zondag 17 september 2017

Bij Espace Enny is de tentoonstelling KUNSTDIER te zien
Een groepstentoonstelling waar het onderwerp, DIER IN DE KUNST, in verschillende vormen en technieken te zien is. Zowel in de galerie als in de beeldentuin. 

De kunstenaars Alphons ter Avest en Ralph Lambertz zijn vanaf 15.00 uur in de galerie. Maarten Buser interviewt Alphons ter Avest over zijn kunstenaarschap en zijn inspiratiebronnen. Ralph Lambertz vertelt over zijn geëxposeerde werken, waaronder Mon Amour (zie foto rechtsboven) en de toegepaste techniek. U wordt van harte uitgenodigd om hier aan deel te nemen en met beide kunstenaars in gesprek te gaan. 

Galerie de Bisschop is de maand september gesloten.

De Witte Hemel zie www.atelierdewittehemel.nl

Over de Kunstcarambole
Op elke derde zondag van de maand kunt u terecht voor een culturele trip door de westelijke kant van de gemeente Bronckhorst. U wordt geleid langs galerie Espace Enny (Laag-Keppel), galerie de Bisschop (Hummelo) en galerie/monument De Witte Hemel (Drempt). Alle drie locaties zijn niet alleen uniek en op zichzelf al bezienswaardig, maar zijn bovendien ook uitstekend te bereiken, via auto of natuurlijk op de fiets.

Over de galerieën
Galerie de Bisschop, Galerie Espace Enny en Galerie De Witte Hemel hebben hun heel eigen stijl, invulling en selectie aan kunstenaars en vullen elkaar zo aan. Met z’n drieën tonen ze het hele kunstpalet van abstractie tot figuratie, van tekeningen tot fotografie, van ‘plat’ tot driedimensionaal. Realistische kunst vindt u in Galerie de Bisschop, waar het thema dier en landschap de boventoon vormen. Erg toepasselijk voor deze bijzondere locatie: een voormalige, omgebouwde koeienstal. Er is tevens een mooie tuin, net als bij Espace Enny. Dáár kunt u terecht voor zeer moderne en hedendaagse kunst, waar veel abstract werk te zien is. De Witte Hemel in Drempt bevindt zich eveneens op een speciale plaats: de locatie is namelijk letterlijk een monument. In de prehistorie was dit een gewijde plaats, waar in de prehistorie recht werd gesproken. In deze galerie is figuratieve en realistische kunst te zien, met een nadruk op dieren en portretten. Laat u gerust verrassen door kunst die eerst niet bij uw smaak aan leek te sluiten.

Download hier de folder

Espace Enny  |  Dorpsstraat 14  |  6998 AB Laag Keppel  |  0314 381808  |  info@espaceenny.nl  |  www.espaceenny.nl